BÚCSÚ

 • 2018.11.11

  Kedves Ügyfeleink!

  Cégünk 9 éves működése után megszünt. Köszönjük mindazoknak, akiket az évek folyamán szállíthattunk, hogy megtiszteltek bizalmukkal.  Szeretettel gondolunk rájuk továbbra is.

  Akinek bármiben segíteni tudok a szállításon kívül: tanácsban, figyelemben, vagy egyébben és meg van neki a telefonszámom, továbbra is keressen meg bizalommal. Amiben tudok segítek.

  Jó egészséget kívánok és kiegyensúlyozott, boldog éveket mindnyájuknak.

  Szeretettel: Izsai Hajnalka

új hír

 • 2018.04.10

  Új hír

Akik hozzánk fordulnak…

 • 2015.02.01

  83 éves idős hölgy egyedül él otthonában. Nevezzük Erzsi néninek (kitalált név). Életét megnehezíti krónikus betegsége, mely izületeinek deformációjában nyilvánul meg. Nehezen mozog, szociális gondozó jár hozzá, aki reggelente segít neki öltözködni, tisztálkodni. Gyermekei és unokái külföldön tartózkodnak, egyedül kell megszerveznie életét…

  Rendszeresen mi biztosítjuk orvoshoz való jutását.

  Liftes házban lakik, a ház előtt lépcsősor, ahol támogatással le tud jönni. Igaz minden lépésnél fel-fel szisszen… Beülünk a betegszállító autóba. Csupán lábának beemelésében segítünk, mert fontos, hogy ne korlátozzuk önállóságában, abban segítsünk, amire valóban szüksége van.

  Az egészségügyi intézménybe jutva Erzsi néni rendszerint a kerekesszékes szállítást kéri, mert az orvosig hosszú és fájdalmas lenne az út.

  Bejelentkezünk, s pár perc múlva már a rendelőajtó előtt állunk. Az asszisztensnővel megbeszéltek szerint megyünk be az orvoshoz. Erzsi néninek segítségre van szüksége a vetkőzésben, hisz kezeivel nem tud rendesen fogni, nem tudja kigombolni ruháját, ha az orvos ezt kéri. Mindezt nagy türelemmel, alázattal tesszük, folyamatosan szem előtt tartva, hogy Erzsi néninek a legkellemetlenebb, hogy nem tudja saját magát kiszolgálni. Leginkább ekkor szokták megkérdezni az orvosok, hogy rokonok vagyunk-e.

  A vizsgálat befejeztével hazafelé indulunk, útközben még kiváltjuk  recepteket, hisz az csak egy pár perc a rendelőintézetben lévő patikában.

  A ház előtt kiszállunk az autóból, felkísérjük Erzsi nénit otthonába. Segítünk neki az ajtónyitásban, bent a levetkőzésben, helyére tesszük a kabátját. Pár kedves szó, majd elbúcsúzunk…

Kényelmesen

 • 2010.02.28

  Saját kerekes székkel rendelkezünk, így szükség esetén Ön vagy hozzátartozója a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben közlekedhet vagy várakozhat a vizsgálat alatt.

Vizsgálatokra, kezelésekre

 • 2010.02.28

  Egyéni betegszállítást végzünk, így komfortosan utazhat velünk otthonából egyenesen az előírt vizsgálatokra, rendelőintézetekbe, kórházba, ahonnan azonnal hazaszállítjuk.

Kíséret temetőbe, temetésekre

 • 2010.01.31

  Vállaljuk nehezen közlekedő, idős emberek orvosi felügyelet nélküli szállítását, legyen szó akár megemlékezésről vagy temetésről.

  Kérésre ezen esetekben kerekesszéket biztosítunk, megvárjuk a temetés, megemlékezés végét, majd biztonságban hazaszállítjuk kedves ügyfeleinket.